Een gif met foto's van het Boek Floral van Richard Fischer

Richard Fischer: Aankomende tentoonstellingen in Nederland

door BSS Technical op Aug 29, 2024

Floral van Richard Fischer

Intrigerende en originele close-ups van bloemen en planten, schitterend vastgelegd door de bekroonde fotograaf Richard Fischer, wiens werk wereldwijd zeer geliefd is. Met zijn bijzondere belichtingstechniek onthult Fischer de verborgen micro-wereld van planten en boemen. Dit fotoboek is een absolute aanrader voor liefhebbers van fotografie en natuur.


Richard Fisher's werk is (binnenkort) te bewonderen in Nederland:

  • Een tentoonstelling tijden de Kunstbeurs van Noord Brabant: van zaterdag 14 september t/m zondag 15 september. Het adres van de beurslocatie is Batterijstraat 23A, Lithoijen (gem. Oss).
  • Op zaterdag 14 september 2024 om 19:00 uur zal Richard Fischer op de Kunstbeurs een lezing geven over fotografische bloemsierkunst, gevolgd door een signeersessie van zijn fotoboek Floral, dat tijdens de twee beursdagen te koop is.
  • Een permamente tentoonstelling in de SOUS TERRE Galerie in Lithoijen van Richard Fischer's werk.

 

Galerie Sous-Terre in Lithoijen, is een van de grootste van Nederland en biedt een indrukwekkende binnenruimte van 1.000 m2 voor exposities, omringd door een prachtige beeldentuin van 30.000 m2, met exposities en kunstwerken van meer dan 250 kunstschilders, beeldhouwers, fotografen, keramisten en glaskunstenaars. Richard Fischer heeft in Galerie Sous-Terre een permanente exhibitie.

Tijdens de kunstbeurs zullen in het beeldenpark 50 levensgrote fotodoeken van circa 2 bij 2 meter geëxposeerd worden. Deze foto's zijn speciaal voor deze kunstbeurs uitgekozen.

Het werk van Richard Fischer zal op de beurs worden getoond, waarvan een aantal van zijn foto's op de beurs te koop zal zijn. Zijn kunstzinnige bloemenfotografie, gepresenteerd op groot formaat Fine Art Prints, is gedrukt op duurzaam HAHNEMÜHLE FineArt-papier.

Richard Fischer zal op beide beursdagen aanwezig zijn en zijn boek signeren. Hij kijkt ernaar uit om jullie te ontmoeten in Nederland en samen te genieten van deze kunstervaring.


Wij zijn zelf ook in de weekend van 14 en 15 september op de Art Fair Appeltern aanwezig. Tot dan!